Mai intai invatati, apoi castigati

Mai intai invatati, apoi castigati

Prea multi oameni au acea scanteie de ambitie de a iesi si de a castiga cat pot, cat de repede pot. Dar este foarte mult sa mergi la sala de gimnastica, dupa ce ai petrecut ani ca un cartof canapea si ridicand greutatea pe care v-ati setat-o ca fiind cea mai grea. Nu veti obtine rezultatele pe care le-ati sperat si, daca nu aveti o experienta foarte scazuta o sa tindeti  sa nu mai incercati din nou. Deci, pentru a va ajuta importiva durerii de cap, va voi spune ce sa faceti:

Mai intai invatati, apoi castigati

Unii oameni ma intreaba: „Cand o sa pot spune ca am  invatat suficient?” Si raspunsul la aceasta este ca „nu poti invata niciodata suficient”. Dar odata ce ai invatat conceptul sau lectia sau rutina suficient de bine pentru a fi in masura sa ii invatati pe altii pe deplin – atunci castigati. Si nu vorbesc doar despre castigul de bani. Castigi mai mult decat atat, cand iti folosesti timpul sa citesti si sa inveti cum trebuie. Castigi noi perspective. Castigi respect fata de colegii tai. Castigi admiratie. Si toate acestea pot fi reluate inapoi in a continua sa inveti, sa castigi si sa cresti – pe partea de sanatate, fericire, bogatie si dragoste.

Si daca ati descoperit aceasta lectie in viata voastra, impartasiti-va experientele aici. Spuneti-mi despre cum lucrati pentru va construi propriul „abdoment scultat al creierului”.

Ce faceti astazi care o sa va aduca beneficii maine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *