joburi

Meserii cautate in mediul online

Toti am vrea sa castigam la loterie, sa devenim bogati peste noapte, fara a mai fi nevoiti sa muncim, nu?

Ei bine, din fericire, in mediul online exista locuri de munca ce ne pot imbunatatii viata, si nu doar din punct de vedere financiar, ci si din punct de vedere profesional. Pe langa asta, ne putem si deschide o afacere in online, care, dupa munca si rabdare, poate ajunge sa produca bani.

Printre cele mai cautate meserii in mediul online, gasim:

Traducator

Daca alegi sa muncesti ca traducator, este necesar sa cunosti o limba straina (sau mai multe), sa stii sa scrii corect in ambele limbi (cea materna si cea straina) si sa cauti site-uri ce ofera locuri de munca online. Meseria de traducator (ca freelance), nu implica de obicei plata pe luna, ci pe proiect/e sau pe ora.

Programator web/web designer

Un programator web/web designer poate ajunge sa castige sume ce fac buzunarul sa tremure (in sensul bun). La fel ca si meseria de “traducator“, cea de “programator” este platita pe ora sau pe proiect. Exista si posibilitatea unui salariu platit lunar, dar sansele sunt mai mici (mai mici, nicidecum putine).

Blogger

Daca totusi vrei sa muncesti pe cont propriu, adica sa lucrezi pentru tine, creeaza-ti un blog personal (folosind platforma WordPress), creste-l, iar mai apoi vinde reclama pe el, adauga reclame AdSense + in articole poti include link-uri catre alte site-uri (pentru care proprietarii site-urilor respective vor plati o suma stabilita).

Si meseria mea preferata… content writer (scriitor de articole)
Meseria de “content writeri” este una dintre cele mai cautate meserii. Rezultatele bune (experienta + bani) implica multa munca, multa, dar cu timpul, apar si roadele, credeti-ma. Ca in orice meserie, ai nevoie de rabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *