Mocheta pentru hoteluri si receptii

Mocheta de hotel – sfaturi de achizitie

Alegerea mochetei potrivite pentru hotel nu doar ca poate reduce accidentele petrecute in incinta acestuia, ci poate mentine igiena la un nivel optim si ii poate face pe oaspeti sa se simta bineveniti. Managerul Floor Consulting, specialist in instalarea pardoselilor in spatiile intens circulate precum hotelurile bucurestene va ofera cateva sfaturi de top.

Obtineti sfaturi si respectati-va bugetul stabilit

Nu trebuie sa fii un contractor specializat in pardoseli pentru a iti da seama ce tipuri de mochete se potrivesc in cadrul hotelurilor. Insa, conversatiile initiale cu managerii care se ocupa de facilitatile unui hotel vor incepe, de cele mai multe ori, de la bugetul alocat. Trasarea unui buget optim este importanta, deoarece podelele reprezinta o parte vitala a aspectului si a ambiantei unui hotel. Sfaturile companiilor si producatorilor sunt menite sa va ajute sa stabiliti pretul optim pentru o mocheta hotel Bucuresti, cat si pentru procesul de montaj al acesteia. Cu cat cheltuiti mai mult, cu atat suprafetele alese vor avea o rezistenta indelungata.

Bineinteles, gradul de uzura al unei mochete de hotel este primul aspect care determina inlocuirea acesteia. Un covor mai ieftin nu va rezista in cazul in care exista trafic intens, asta este sigur, ba chiar se poate pata usor cu alimente lipicioase, precum guma de mestecat. In plus, astfel de pete sunt si greu de indepartat de pe un covor sau de pe o mocheta de slaba calitate. Nailonul este cea mai dura tesatura pentru covoare si aceasta devine din ce in ce mai subtire, cu cat avanseaza mai mult tehnologia. Acest material este usor de curatat si isi pastreaza aspectul imaculat pe parcursul anilor. Mochete cu dale sunt din ce in mai populare, desi montajul lor nu este tocmai ieftin. Acelasi lucru poate fi afirmat si despre placile de vinil scumpe, cum ar fi Karndean, care ofera aspectul lemnului sau pietrei, fara a fi usor afectate de uzura.

Oferiti oaspetilor si angajatilor siguranta si confort

Priviti intotdeauna cu atentie diferitele utilizari ale camerelor. Estetica, siguranta, sanatatea, performanta acustica si igiena ar trebui sa fie criteriile de baza in alegerea unei astfel de pardoseli. O mocheta pentru hotel Bucuresti trebuie sa fie antiderapanta, caci conform studiilor intreprinse de specialisti, cel putin 40% din totalul accidentelor cauzate angajatilor sunt determinate de alunecari, in special in bucatarii si restaurante.

O declaratie estetica

Latura estetica a pardoselii nu reprezinta un aspect care trebuie lasat deoparte, in special in zonele de receptie, in care oaspetii isi formeaza primele impresii despre locul in care urmeaza sa ramana peste noapte sau pe parcursul intregului sejur. Nu numai ca ea trebuie sa sporeasca igiena, performanta acustica si confortul, ci trebuie sa imbunatateasca pe deplin aspectul general si ambianta unui hotel, facand oaspetii sa se simta bineveniti. Indiferent daca este vorba despre un sentiment de confort, grandoare sau ultra modernism, mocheta de hotel poate adauga un plus. Va puteti aplica si logo-ul personalizat pe suprafata covorului pentru a creste gradul de constientizare si de vizibilitate a marcii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *