cuptor incorporabil electric

Modele low-cost de cuptoare incorporabile ce pot fi achizitionate de oameni din toate categoriile sociale

Oamenii pasionati de gastronomie intotdeauna au cautat sa aibe accesorii moderne, care sa le satisfaca toate poftele si functiile, iar acest lucru cu siguranta a reprezentat o provocare destul de mare de-a lungul timpului.

Aragazele clasice deseori nu pot oferi spatii suficient de incapatoare pentru mai multe tavi si mancaruri concomitent, iar acest lucru ne duce cu gandul la reorientare si alegerea unor altfel de cuptoare.

V-ati gandit ca puteti avea parte de un cuptor cu o suprafata mai mare dar si cu un design placut si un meniu usor de accesat?

V-ati gandit ca functiile si proprietatile unui cuptor va pot ajuta sa economisiti timp pe care il puteti intrebuinta in alt mod?

La un aragaz clasic aceste lucruri nu sunt posibile, iar cele mai sofisticate variante deseori ne fac sa scoatem din buzunar chiar si 1500 lei insa nu avem garantia continuitatii, mai ales daca il supunem la presiune constanta.

Dar cum tehnologia a evoluat, cel mai bun cuptor incorporabil electric pare sa fie solutia bucatariilor moderne si oamenilor practici asa ca mai jos va vom prezenta cateva variante economice care nu va vor face sa regretati nici un moment alegerea facuta si va determina sa lucrati cu placere in bucatarie ori de cate ori situatia o cere.

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162

Capacitatea mare a acestui de pana la 65 l,  face posibila introducerea unor recipiente de dimensiuni diferite, fara a mai fi nevoie sa le inghesuim cum o faceam la un aragaz clasic.

Dispune de o functie de preincalzire rapida, astfel cuptorul incalzindu-se in doar 4 minute la temperatura de 150 grade, iar asta ne-ar putea ajuta sa facilitam grabirea prepararii alimentelor, mai ales daca membrilor familiei le este foame.

Putem accesa si functia de avertizare, care odata programata la un anumit numar de minute ne poate avertiza cu un sunet ca totul este gata.

Dispune de doua accesorii si anume  o tava plata si un gratar pentru cuptor, iar curatarea se poate face foarte usor datorita sistemelor si materialelor din care este conceput. Totul la doar 670 lei daca este achizitionat in mediul online, produs aflat la oferta.

 

Cuptor incorporabil Beko BIE22300XD

Acest cuptor se remarca prin eficienta si eleganta, iar prezenta LEDului ne asigura navigarea usoara asupra functiilor de gatit.

Sursa de iluminare din interiorul cuptorului este de o desobita utilitate iar la acest model de cuptor ea nu lipseste.

Modulul Pizza Cooking poate coace cu usurinta orice blat activand elementele ce stau la baza cuptorului si dispune de 8 accesorii utile printre care 2 tavi de diferite dimensiuni, un gratar si 5 rafturi laterale.

Stergerea sa nu ne intrebuinteaza foarte tare, iar simpla aplicare a unei lavete il face sa arate ca nou.Totul la doar 840 lei, redus cu 23% fata de valoarea sa initiala daca il achizitionam din mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *