Mult prea mult

Mult prea mult

Uneori devine totul mult prea mult, mult prea greu. Viata se incapataneaza sa ne puna greutati in drum, obstacole pentru ca noi putem si „viata da cele mai grele lupte doar celor mai puternici oameni”, dar pe mine m a intrebat cineva daca chiar vreau acest lucru. Oare chiar vreau sa am atat de multe obstacole??

Cu totii cred ca ne am intrebat aceste lucruri la un moment dat, in special atunci cand dupa rau vine si mai rau. Adevarul e ca este normal sa simtim uneori ca nu mai putem. Atunci cand ne simtim daramati, si chiar suntem daramati fizic si moral, sa stiti ca in realitate mai putem. Dar este bine sa facem un pas in spate sa ne asezam linistiti si sa ne calmam.

Pentru cateva momente trebuie sa fim linistea din mijlocul haosului pentru a diminua puterea haosului. Pare greu, dar nu este. Facand acest lucru putem sa facem mai mult si dam mai mult din noi. Este un moment prielnic pentru a ne aduna gandurile si a ne pune cap la cap fiecare informatie pe care o avem: putem sa facem ceva? ce putem sa facem? cum rezolvam? chiar asa de grele sunt lucrurile sau cumva noi le agravam in capul nostru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *