Munca grea rezoneaza cu partea primitiva a creierului nostru

Acum, nu puteti sa ininuiti pe cineva pentru ca va spune ca daca muncind din greu o sa merge departe in viata. Acest mesaj rezoneaza cu multi oameni, deoarece in mintile noastre primitive, cu 50.000 de ani in urma, muncind din greu a fost tehnica de a supravietui. Acest lucru este intiparit in mintea noastra desi noi nu realizam acest lucru niciodata.

Dar cand omul a descoperit ca este capabil  sa prinda mai multi pesti cu o sulita sau un carlig decat cu mainile goale, toata munca grea din lume nu i s-a pus ca bariera spre a incerca mereu aceasta metoda ingenioasa. Deci, am inceput treptat sa lucram mai inteligent ca mijloc de a obtine rezultatele dorite (in acest caz, alimente), mai repede. A fost pur si simplu o utilizare mai eficienta a timpului nostru.

Si daca va simtiti epuizat cu munca depusa de dvs. la locul de munca – atunci lucrati prea mult. Lucrul mai inteligent va reinvia focul pe care l-ati avut odata pentru munca pe care o desfasurati. Veti face mai putin efort, dar veti avea rezultate mai bune datorita acestui lucru.

Asa ca, gasiti o modalitate prin care sa scapati de munca grea si sa incepeti sa lucrati productiv si eficient.

Un gând despre “Munca grea rezoneaza cu partea primitiva a creierului nostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *