Munca grea rezoneaza cu partea primitiva a creierului nostru

Acum, nu puteti sa ininuiti pe cineva pentru ca va spune ca daca muncind din greu o sa merge departe in viata. Acest mesaj rezoneaza cu multi oameni, deoarece in mintile noastre primitive, cu 50.000 de ani in urma, muncind din greu a fost tehnica de a supravietui. Acest lucru este intiparit in mintea noastra desi noi nu realizam acest lucru niciodata.

Dar cand omul a descoperit ca este capabil  sa prinda mai multi pesti cu o sulita sau un carlig decat cu mainile goale, toata munca grea din lume nu i s-a pus ca bariera spre a incerca mereu aceasta metoda ingenioasa. Deci, am inceput treptat sa lucram mai inteligent ca mijloc de a obtine rezultatele dorite (in acest caz, alimente), mai repede. A fost pur si simplu o utilizare mai eficienta a timpului nostru.

Si daca va simtiti epuizat cu munca depusa de dvs. la locul de munca – atunci lucrati prea mult. Lucrul mai inteligent va reinvia focul pe care l-ati avut odata pentru munca pe care o desfasurati. Veti face mai putin efort, dar veti avea rezultate mai bune datorita acestui lucru.

Asa ca, gasiti o modalitate prin care sa scapati de munca grea si sa incepeti sa lucrati productiv si eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *