Nu maine, nu luni, azi

Nu maine, nu luni, azi!!!

Amanarea si lipsa de motivatie sunt cei doi ucigasi pentru visurile majoritatii oamenilor. Gandeste-te la asta. Cat de mult ar fi mai bine viata ta daca nu te-ai dezbracat niciodata? Adica niciodata.

Imaginati-va ca veniti acasa de la o zi stresanta la locul de munca si, in loc sa stati pe canapea vizionand TV, ati terminat in cele din urma site-ul de care aveti nevoie pentru a va incepe propria afacere. Sau poate ca ati raspuns la e-mailurile care au stat in casuta de e-mail pentru ultimele saptamani.

Adevarul este ca, daca nu ai stilul de viata pe care il vrei, este pentru ca ai suferit o intarziere. Cu totii amanam lucruri si de cele mai multe ori din simpla comoditate sau din frica.

Amanam sa platim intretinerea sau facturile pentru ca „le platesc maine ” si maine devine iar maine si toto asa pana ne trezim ca avem datorii pe care nu le mai putem plati. Este atat de usor sa gasim scuze si motive pentru fiecare fapta lenesa pe care nu o facem, dar este atat de greu sa reparam acea amanare.

Nu mai asteptati! nu maine, azi, acum! Daca este sa mor maine vreau sa stiu ca azi am facut un pas si mi am dat silinta sa imi indeplinesc visul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *