O sanatate precara duce la o lipsa crescuta de bani

Este usor sa treci cu vederea importanta sanatatii atat fizice cat si psihice atunci cand construiesti o afacere. Nu exista doua moduri in acest sens: este mai probabil sa depuneti eforturile antreprenoriale mai presus de toate; chiar deasupra modului în care aratati si modului în care va simtiti.

Nu va puteti duce afacerea la nivelul urmator daca mintea si corpul nu sunt „la maximum”. Vor ceda intr-un anumit moment si atunci cand se va intampla acest lucru afacerea dvs. va suferi.

Nu este totul despre a face bani multi si a va ddedica tot timpul in aceasta directie, este despre a avea un echilibru intre afacere si viata personala. Daca mintea nu este sanatoasa, afacerea nu are cum sa fie probitabila. Daca organismul nu este sanatos atunci mintea nu poate sa functioneze deci afacerea o sa pice in viitor.

Se spune ca sanatatea este cea mai importanta, atat timp cat esti sanatos ai energia necesara sa le faci pe toate, dar nu stim sa apreciem acest lucru si ajungem sa ne batem singuri jos de sanatatea noastra si sa o depreciem prin munca mult, stres exagerat, mancare nesanatoasa. Prin toate aceste obiceiuri, ajungem doar sa dam toti banii pe care ii castigam pe medicamente in loc sa ne bucuram de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *