Oferte speciale pentru masina ta

Au trecut sarbatorile si traficul a inceput sa se aglomereze din nou. Considerata cateodata un moft, masina a devenit totusi un rau necesar in zilele noastre.

Ce te faci insa daca, tocmai dupa ce sarbatorile ti-au pustiit buzunarele, te trezesti intr-o zi si cu o problema la masina care trebuie rezolvata neaparat? Sa ne gandim la ceva nici ieftin, gen un set nou de bujii, dar nici ceva foarte costisitor, gen turbina. Sa zicem ca ti s-a spart radiatorul sau s-a stricat ambreiajul.

Te gandesti ca nu poti sa stai cu masina asa in fata blocului, deci trebuie neaparat sa gasesti o solutie mai ieftina si sa o repari. Si atunci da-i si cauta prin zecile sau chiar sutele de siteuri cu piese auto, mai suna si la cateva serviceuri, mai intreaba in stanga si in dreapta, doar, doar gasesti o oferta buna.

Nu ar fi mai simplu insa daca ai gasi toate aceste informatii pe un site dedicat, cu oferte si promotii auto? Sa gasesti si un magazin online cu promotii la kituri de ambreiaj, si un service cu reducere la manopera luna asta, chestii, socoteli. Fara a cumpara piese no-name cine stie de unde, fara a face rabat la calitate.

Si daca tot ai intrat, poate iti aduci aminte ca trebuie sa reinnoiesti si polita de asigurare RCA cand vezi oferta speciala de la brokerul X. Iar pe viitor, cine stie, poate mai gasesti si alte lucruri utile pentru masina ta. Sau chiar o masina noua care sa iti faca cu ochiul, bineinteles la promotie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *