Oportunitatile sunt peste tot, deschide mai bine ochii

Oportunitatile sunt peste tot, deschide mai bine ochii

Este posibil sa va creati norocul? Da, desigur, este posibil.

Celebritatile noastre preferate ne spun mereu despre „pauza mare” care le-a transformat cariera si le-a propulsat acolo unde sunt astazi. Dar ideea de a-ti crea propriul noroc este ca trebuie sa iti faci treaba.

Punerea in lucru, in fiecare zi, va pune in pozitia de a profita de oportunitatile de indata ce vor veni. Si, in mod inevitabil, vor fi momente in care nu profitati de ocazia care va este pusa in fata, sau chiar mai rau, va lipsiti complet de ea. Dar daca veti continua sa lucrati in fiecare zi, daca veti deveni mai atenti la ceea ce se intampla in jurul vostru, veti recunoaste oportunitati care se afla in fata tuturor, dar totusi nimeni nu le vede.

Oamenii in fiecare zi au atat de multe oportunitati pe care nu le fructifica.. acestea pot sa fie de natura finaciara, personala sau sociala.

A intalini oameni si a face cunostinta cu ei reprezinta un mare atu in aceasta viata. Trebuie sa fim intr-o continua invatare si putem sa luam bunul din fiecare om pe care il intalnim, astfel evoluam. Poate un om sa prezinte o oportunitate? Desigur! Poate omul peste care ati dat accidental la metrou este directorul unei companii importante si daca stiti cum sa va comportati cine stie, poate primiti si un loc de munca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *