componente-auto

Piese auto la preturi avantajoase din cataloagele online

Odata cu criza financiara, romanii au fost nevoiti sa stranga putin cureaua cand vine vorba de masini, dar nu neaparat. Daca acum cativa ani cand aparea o problema la masina oricine mergea la cel mai apropiat service si cumpara de acolo piesele auto la preturi de multe ori mai mari, in zilele de astazi tot mai multi soferi prefera sa-si comande piese auto online pentru propria masina apoi sa mearga cu ele si cu masina la service. De cele mai multe ori aceasta varianta este mult mai ieftina, dar nu este recomandata persoanelor care nu se pricep deloc la masini, deoarece este posibil ca piesele pe care le cumpara online sa nu se potriveasca pe masina sau sa comande piese gresite.

In general, magazinele clasice din orice oras prectica preturi ceva mai mari decat magazinele online de piese auto. Acest lucru se datoreaza faptului ca multe din magazine lucreaza cu intermediari, care au si ei comisionul lor. Un alt factor ce determina pretul mai ridicat al pieselor auto din magazinele clasice in comparatie cu magazinele de piese auto online este faptul ca magazinele clasice platesc o chirie , platesc utilitatile lunare si de cele mai multe ori au nevoie de cativa angajati in plus. Intr-un magazin online costurile lunare sunt mult mai mici, iar astfel patronii acestor magazine online isi permit sa scada preturile pentru a atrage tot mai multi clienti din intreaga tara.

De obicei in magazinele de piese auto online comenzile se pot efectua atat online cat si telefonic iar timpul necesar finalizarii comenzii este mult mai scurt decat timpul petrecut in multe din magazinele clasice. Un magazin profesional de piese auto este AutocomService.ro . Aici gasiti mii de produse pentru orice tip de autoturism. Pentru fiecare produs gasiti informatiile necesare si tot timpul stiti pentru ce tip de masina este construit. Produsele sunt ordonate pe categorii si pe subcategorii pentru a face navigarea in site cat mai simpla pentru orice vizitator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *