aloe berry nectar

Previne infectiile urinare cu Aloe Berry Nectar

Sucul de afine si merisor sta la baza unuia dintre cele mai apreciate produse din gama bauturilor nutritive marca Forever Living Products. Dupa cum probabil deja intuiti despre ce produs este vorba suntem convinsi ca ati descoperit deja ca este vorba despreAloe Berry Nectar.
Trebuie sa stiti inainte de toate ca Aloe Berry Nectar contine toate bunatatile continute in Aloe Vera Gel, iar in plus vine cu 2 lucruri esentiale am spune noi: consumatorii beneficiaza de proprietatile sucului de affine si merisor, si copii il accepta mult mai usor decat clasicul Aloe Vera Gel datorita gustului sau extrem de placut. Stim ca gustul gelului de aloe vera simplu, nu este atuul sau principal, copii manifestandu-si cateodata reticienta fata de acest produs, dar odata cu sucul de afine si merisor adaugat acest neajuns este eliminat. Se poate spune de aici ca Aloe Berry Nectar este un produs excellent pentru imunizarea copiilor.
Sucul de afine si merisor este cunoscut pentru continutul sau de potasiu si pectine de fructe. Gustul absolut delicios al produsului este obtinut in mod natural dintr-un amestec de afine proaspete si mere dulci coapte. La ele s-a adaugat fructoza pentru a indulci putin gustul produsului.

  • Afinele au proprietati care ajuta la curatirea rinichilor prevenind astfel infectiile urinare
  • In cazul in care s-a ajuns la infectii urinare Aloe Berry Nectar este un adjuvant de nadejde alaturi de tratamentul prescris de medic
  • Produsul contine multi antioxidanti, cu un effect important in protectia pielii

Afinele au fost utilizate pe scară largă în anii 1800 de marinari de pe curse lungi pentru a preveni scorbutul, o boala cauzata de o lipsa de vitamina C. Revista American Medical Association a raportat în 1994 că cercetările recente care au vizat sucul de afine a indicat faptul că un beneficiu major a fost capacitatea de a reduce probabilitatea de infecţii severe ale cailor urinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *