route 66

Route 66

Nu-i vorba de Route 66 din SUA, e vorba de DN 29 (E 58), soseaua Botosani – Suceava.

Prima jumatate a drumului (de langa Botosani) trece printr-o padure si are o notorietate de drum al naibii de periculos, deoarece are multe curbe nasoale iar asfaltul e ros mai bine de jumatate.

Din cauza accidentului de aici am stat aseara jumatate de ora la coada, dupa care am intors si am inconjurat 30-40 Km pentru a ajunge in Botosani.

Am cautat azi articolul in ziar: 1 mort, 1 ranit grav. A durat mai bine de 2 ore descarcerarea.

Se pare ca un individ cu o Dacia Logan (bolid, cum e numit in descrierea pozei din articol) a pierdut controlul masinii, a intrat pe contrasens si s-a izbit de-o masina care venea din sens opus.

Uite-asa iti dai seama ca poti sa fii un sofer foarte bun, sa fii foarte atent si sa circuli regulamentar, iar toate astea sa nu conteze, deoarece se gaseste un ipochimen care sa te spulbere cand ti-e lumea mai draga.

Accident nasol, drum prost, oameni inconstienti. Autoritati si mai inconstiente. Drumul ala e stricat de ani de zile si e peticit la fiecare 2-3 metri. E foarte tranzitat, trece prin localitati si face destul de multe victime anual. Autoritatile din Botosani n-au bani sa repare vreo 30km de sosea (sau cat o fi apartinand judetului BT), dar au bani sa construiasca AquaPark.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *