S-a terminat BlackFriday

Gata… s-a terminat cu isteria nationala. Bineinteles, vor mai fi reduceri toata ziua, dar majoritatea chilipirurilor deja s-au epuizat din stocuri. Inafara cazului in care nu mai aduc astia vreun vapor de LCD-uri din China sau de laptopuri din Taiwan, cam asta a fost.

Sincer, ma asteptam la reduceri mai mari. Ma uitam aseara pe Amazon.com… acolo reduceri adevarate. Samsung Galaxy S3 la 59$. Pacat ca nu traim in America.

Si pe la noi au fost reduceri relativ mari, 30-40%, dar din pacate nu prea au fost implicate si componentele PC, deci nu mi-am cumparat nimic. procesorul trinity pe care voiam sa-l cumpar eu e la acelasi pret. Care si-asa e aproape dublu fata de cat costa pe Amazon in mod normal.

Pana ajungem si noi la reduceri de 600%, cum sunt peste ocean, mai dureaza. Blackfriday la noi e in mare parte doar specula.

Pe langa asta, inafara de eMag, care a bagat 200.000 Euro in servere, toate site-urile magazinelor online au fost picate o mare parte a timpului.

Sper ca de-acum sa revina si blogurile “a-listerilor” la culorile initiale, ca ieri a dat isteria in toti si si-au schimbat tema site-urilor in negru, ca sa poate integra cat mai multe bannere de la eMag. Toate ziceai ca-s trase la indigo.  Ca deh… e foame mare.

Oricum, vad ca in comparatie cu anul trecut, au mai crescut un pic reducerile, dar per total a fost dezamagitor.

Trebuie sa ma duc azi la service cu masina. O sa-l intreb pe mecanic daca nu-mi face reducere de Black Friday.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *