Samsung vs Apple

Sau cum sa faci un miliard de dolari peste noapte.

Aveti aici stirea completa.  Pe scurt, Apple si Samsung s-au tot tras certat prin tribunale ca si-ar fi incalcat reciproc niste brevete. Nu le era clar cine-a inventat primul anumite tehnologii, plus alte tampenii legate de design-ul la Iphone.

Stiam de mai multa vreme ca producatorii respectivi se bat prin instante. Iata ca pana la urma s-a solutionat problema, iar coreenii de la Samsung au fost gasiti vinovati si sunt buni de plata.

Corporatiile cu pricina sunt amandoua gigant, dar 1.000.000.000 $ (multe zerouri, asa-i ?) e o suma destul de mare pentru oricine.

Nu stiu exact cum au stat lucrurile, dar coreenii se pare ca au pornit cu un ha ndicap de la inceput, avand in vedere ca procesul s-a desfasurat in SUA, unde Apple are “cetatenie”, ca sa zic asa. E clar ca pe o perioada de criza economica mondiala, cand vine vorba de o caruta de bani ii dai celui care sta-n curtea ta. Plus ca americanii n-o duc tocmai roz in perioada asta.

Asa ca asteptati-va la telefoane Samsung ieftine (trebuie sa faca vanzare cumva) si la Iphone-uri din ce in ce mai scumpe.

Bottom line, corect sau nu, din toata afacerea asta intelegem ca in lumea civilizata “plagiatul” de orice fel se plateste scump. Al dracului de scump. Oamenii nu se tiganesc pana se musamalizeaza tot, ci bat fierul cat e cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *