Sanatate. Bogatie

Sanatate. Bogatie

Sanatate

Sunt atat de multe lucruri care lucreaza impotriva noastra. Exista lucruri ca stresul oxidativ, aceste mutatii naturale in ADN-ul nostru, pe care le avem in corpul nostru de la nastere si care cresc pe masura ce imbatranim, ceea ce in esenta devin exacerbate si in cele din urma se pot transforma in cancer, in moarte.

Avem un nivel al cortizonului ridicat ca urmare a stresului pe care ni-l cream apropape din orice: stam in trfaic, suntem intr-o relatie proasta.. Orice lucru incepe

Bogatie

Atunci aveai avere. Trebuie sa decodezi jocul vietii atunci cand vine vorba de bani.

Banii nu vin la tine. Nu exista nici un om in istorie care sa fie „nu veti crede de data asta ca nu stiam nimic despre bani, nimic despre investitii si totusi am  facut o avere!”.

Ei bine, nu ar trebui sa spun ca nu exista oameni … exista oameni care castiga la loterie. Deci, da, unul-la-un milion sau unul la o suta de milioane de oameni care castiga loteria vietii, dar foarte putini oameni fac. Deci, daca planul tau financiar este de a castiga loteria, atunci nu. Vei fi falit.

Si vedem ca oameni  in medie economisesc doar 1-2% din venitul lor, ceea ce inseamna ca, din venitul mediu de 2500 lei, persoana economiseste in medie doar 50 lei. Acesta este un dezastru.

Suntem dezbracati de realitate si ne infumdam zilnic in povesti dramatice care ne creza stre si nu ne lasa sa vedem frumusetea acestei vieti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *