Sarbatori

Uite ca maine e 15 iunie. Inca un pic si trece vara. Deja a inceput sa se raceasca. Pana acum cateva zile ma plangeam de canicula si acum trec la hanorac. Dar hai ca deviez.

Maine e 15 iunie, deci e sarbatoare.

Nu stiu daca e sarbatoare legala sau nu, dar eu am fost anuntat ca nu lucrez. Nu ca m-as plange, dar stateam asa si ma gandeam ca uite de-asta ne merge noua prost. Inca la noi mai e cum mai e, dar imi aduc aminte ca-n Spania aia au cate o sarbatoare legala cam la 2 saptamani. Si nu se joaca asa.. adica daca sunt liberi marti, ei nu vin la munca nici luni, daca sunt liberi joi nu se mai duc nici vineri si asa mai departe. Cand le-a zis Merkel sa nu-si mai ia atatea fieste si sa puna osul la treaba, s-au suparat. Acum se plang ca se duce economia la vale.

Sa nu ma-ntelegeti gresit, n-am nimic cu spaniolii sau cu sarbatorile legale… vorba aia: pauzele lungi si dese, cheia marilor succese. Doar ca m-a apucat acu simtul de raspundere civica :)

Revenind la oile noastre… sper sa mai ploua vreo 2-3 zile, sa-mi spele si mie masina de-a binelea, ca acum s-a batut praful pe ea si nu-mi mai dau seama ce culoare e  🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *