Social Media

Dupa cum spunea si MadMike, Romania e plina de experti. Care de care e mai mester la ceva. Dupa aceasta logica, eu am avut azi dimineata o revelatie.

Stateam eu asa in fata laptopului, semi-adormit si cugetam:

  • Am cont de facebook
  • Am cont de twitter
  • Am si Google Plus
  • Am blog !

Domnule, am ajuns la concluzia ca avand conturi pe retelele astea de socializare e mai mult decat destul pentru a ma putea autointitula expert in Social Media. Clar. Maine imi deschid firma si ma apuc de promovat oameni, produse, afaceri sau ce mama dracului mai vreti voi. Stiu sa dau like, stiu sa dau follow, iar in cazul in care astea nu ajung, mai scriu cate ceva pe blog.  (a, da: stiu si sa scriu)

Cam asa cugetam eu, gandindu-ma ce frumos ar fi daca as avea vointa destula sa ma duc sa-mi fac o cafea.

Ei bine, cum meditam eu la cat sunt de tare pe social media, mi-am dat seama ca ceva lipseste. Cum, nu stiti ce? Va zic eu:

Cei mai cool si mai cool indivizi sunt aia care au cont pe…. pe…. Pinterest !

Asa e. Facebook si Twitter sunt “so last year…”, acum Pinterest-ul e la putere. Asa ca am intrat, m-am uitat pe-acolo cu ochiul meu de expert si am ajuns la concluzia ca la romani n-o sa prinda. E prea simplu. Nu poti sa faci altceva decat sa pui poze. Poi noua ne trebuie din astea cu like-uri, din astea unde putem scrie comment-uri, unde sa vedem zilele de nastere sau ce-a mai facut nu stiu care in vacanta. Asa, numa’ cu poze e prea fad. Plus ca eu nici nu-s prea mare poznas.

Imi pare rau ca mi-am facut cont, asa ca o sa le cer alora banii inapoi. E gratis sa-ti faci cont, dar eu am pierdut timp, iar la mine, mare expert in social media, timpul inseamna bani.

Cred ca o sa-mi fac cont pe StumbleUpon, cum am auzit eu de la alti experti in nisa, chiar daca de-a lungul timpului numai 2-3 site-uri romanesti au ajuns pe prima pagina.

Apropo… mai are cineva cont pe HI5 ?Ca mi-as face si eu, dar mi-e teama ca n-o sa am prieteni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *