muste

Solutie impotriva mustelor

Musca este inzestrata cu o pereche de senzori (antene) micuti, care ii servesc drept nas. In timp ce vederea mustei nu depaseste o distanta destul de scurta, senzorii o ajuta sa zboare la distante foarte lungi.
Exista muste care pot simti cu ajutorul acestor senzori o hrana gustoasa aflata la kilometri distanta.

Mustele va zbura catre sursa de hrana si nu se lasa alungata cu usurinta, pana cand nu isi termina hrana.
Musca are corpul in intregime acoperit cu organe senzoriale care le permit sa fie in mod constant de alerta pentru orice fel de primejdie.
Acest aparat muste SC9M este echipat cu doua emitatoare de ultrasunete de inalta frecventa, care variaza intre 20 kHz si 60 kHz si cauzeaza miscare in aer pentru a fi percepute de muste, ca un pericol. Din cauza ultrasunetelor emise de aparat muste sunt tulburate si se modifica comportamentul lor normal. Ca urmare, ele devin preocupate in cautarea unui loc stabil.
Ultrasunetele sunt percepute de muste drept pericol, afectandu-le sistemul nervos central si alungandu-le din aria de actiune a emitatoarelor respective.

Facand unele cercetari, veti observa ca nu toate aparatele cu ultrasunete sunt la fel. Ecografie spre exemplu, indica o emisie acustica peste 20 kHz(peste limita auzului uman). Utilizarea acestei tehnologii trebuie sa fie insotite de studii, teste certificari care acrediteaza eficacitatea tehnologiei si calibrarea ultrasunetelor la anumite frecvente.
Din acest motiv, produsele noastre sunt testate si certificate de catre laboratorul de prestigiu CIDEMCO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *