Somnul este cheia

Somnul este cheia

Oamenii dorm cinci ore si nu pot sa-si dea seama de ce sunt nerabdatori sau pe medicamente in timp ce corpul lor este degradant. Medicii spune ca este la fel de puternic ca medicamentele pentru colesterol si toate aceste lucruri.. Oamenii sunt confuzi cand simt ca nu au nici o energie.

Daca nu dormi bine, poate ca este pentru ca ai iPad-ul si televizorul in camera ta. Ai studiat modul in care creierul lucreaza cu lumina in ochii tai odata ce soarele coboara? Suntem construiti sa dormim. Trebuie sa purtati ochelari de blocare a luminii albastre noaptea deoarece lumina albastra care stimuleaza diferitele parti ale creierului pentru a te tine treaz.

Nu e de mirare ca nu poti dormi. Stinge luminile. Utilizeaza lumanari si vei merge la culcare mult mai devreme, dar oamenii se vor uita la mine ca la Oh, este ciudat. Stii ce e ciudat? Sa dormi cinci ore si corpul tau sa inceapa sa degradeze. Ar trebui sa ai energie.

 

Dormi mai mult. Nu ascultati acesti oameni: „Dormi cand esti mort”. Da, o sa dai cu siguranta de moarte.  Nu fi confuz. Nu mai sunt confuz.

Inca mai am greul sa il rezolv, dar cel putin acum stiu de ce sunt ca mine. Si stiu de ce … totul are sens. Totul are sens. Puteti sa va lamuriti singuri. Te poti invata singur.

Majoritatea oamenilor au nevoie de opt ore si jumatate.

Daca vrei sa fii mizerabil, vei fi inconstient: „Voi face 20 de ani fara sa dorm suficient si sa vad cum ma afecteaza”. Au facut deja acele teste. Ei ucid sobolanii, ucid animalele; ei omoara tineri.

Charlie Munger a spus: „Reteta pentru mizerie este a invata totul pe tine insuti, prin experienta ta si ignorand intelepciunea altor oameni”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *