lenjerie de pat

Sporeste-ti profitul afacerii alegand asternuturi de calitate

Exista multe aspecte de luat in considerare pentru perne si pilotele folosite in camerele hotelului, pensiunii sau cabanei pe care o detineti, insa cel mai important este materialul din care acestea sunt realizate, de acest criteriu depinzand confortul si calitatea produsului.

Dupa cum probabil stiti, cerintele clientilor sunt dintre cele mai variate si orice pretentie trebuie satisfacuta atunci cand gazduiti oaspeti. Cea mai sigura varianta pe care o puteti alege este combinarea de articole confortabile cu proprietati anti-alergice. In functie de gradul de lux al hotelului aveti la dispozitie mai multe variante. Cea mai costisitoare, dar si cea mai calitativa, este alegerea pernelor si pilotelor umplute cu fibre de matase. Acestea sunt 100% anti-alergice ceea ce inseamna ca veti oferi cea mai buna calitate fara a atrage alergii si iritatii.

Urmatoarea varianta pe scala calitatii este amestecul de puf si pene. Natura organica a materialului garanteaza calitati respirante superioare oricarei alternative sintetice. De asemenea, pernele si pilotele umplute cu puf si pene sunt foarte usoare, iar astfel personalul care face curatenie le va manevra cu foarte multa usurinta, crescand astfel eficienta muncii. Intretinerea materialelor de tip pene si puf este mai facila pentru ca pot fi spalate in conditii normale, este important numai sa va asigurati ca s-au uscat complet inainte de refolosire.

Fibrele sintetice sunt si ele o varianta de luat in considerare pentru perne si pilote. Tehnologiile actuale de productie au dus la crearea unor fibre tubulare care raman flexibile si elastice foarte mult timp astfel incat pernele sa isi pastreze fermitatea, iar pilotele moliciunea.

Microfibrele sunt cea mai indicata alegere pentru ca reduc la minim riscul de alergii. Toate aceste pernele si pilote umplute cu un astfel de material pot fi spalate chiar si la 60 de grade Celsius, ceea ce asigura o igienizare perfecta si eliminarea tuturor alergenilor, dar cu pastrarea calitatilor materialului.

Un gând despre “Sporeste-ti profitul afacerii alegand asternuturi de calitate

  1. Titlul e ciudat… Inteleg ca e reclama, dar… Sporeste-ti profitul afacerii alegand asternuturi de calitate… Suna a altceva, nu a hotel… a masaj erotic, sa sa nu mergem mai departe 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *