mobilier comanda

Tipsuri utile pentru configurarea unui dormitor modern

Modernitatea ne inconjoara la fiecare pas, iar din aceasta cauza tentatia de a miza pe un interior minimalist, compus dintr-un fundal cromatic echilibrat si potentat cu materiale si decoratiuni organice reprezinta idealul fiecaruia dintre noi. Un vibe contemporan al locuintei nu poate fi asigurat de mixul materialelor, asa cum ar fi lemnul, sticla ori palul. Din contra, un principiu care se subordoneaza modernismului este chiar optiunea clara pentru unul dintre materialele prezentate, fara combinatii mai mult sau mai putin reusite. Asadar, imbinarea decoratiunilor contemporane cu mobilierul traditional nu reprezinta o alegere potrivita pentru proprietarii care doresc sa ofere spatiului loc un aer modern, proaspat si plin de stil.

Si totusi, primul tips se raporteaza tocmai la modul in care va puteti satisface ideea de a combina materialele intre ele. De regula, metalul trebuie sa lipseasca din jurul lemnului, aceasta combinatie fiind considerata una nereusita de catre designerii cu experienta. Care este motivul? Ei bine, imbinarile dintre texturi trebuie sa fie discrete, fara a adauga sub acelasi acoperis materiale rigide si reci cu suprafete ce atrag umiditatea. Iar dupa cum bine stiti, metalul si lemnul au comportamente diferite sub actiunea factorilor externi.

Daca doriti un stil 100% modern si personalizat, atunci alegeti mobila la comanda Bucuresti pentru dormitorul dumneavoastra, in acest fel fiindu-va mult mai la indemana sa organizati intreg spatiul pe care il aveti la dispozitie. De asemenea, orice decoratiune pe care o includeti in decor trebuie sa se regaseasca in tiparul stilului modern, pernutele cu imprimeuri creative, paturile pufoase in culori neutre ori draperiile din matase fiind doar cateva sugestii pentru un dormitor in tendinte. Daca acoperiti mobilierul modern cu ornamente crosetate, atunci cele doua stiluri se vor neutraliza intre ele, rezultatul fiind unul dezastruos din punct de vedere vizual.

Schema cromatica a dormitorului trebuie sa fie, in mod obisnuit, una inspirata din nuantele calde, primitoare si degajate ale paletei. Ce-i drept, nimanui nu i-ar placea sa se trezeasca intr-un decor sobru, rece si nostalgic, spre deosebire de un ambient reconfortant care iti ofera energie si pozitivism dis de dimineata. Asadar, chiar daca alegeti lemnul natural asigurati-va de faptul ca mizati pe esentele luminoase ale acestuia, nu pe mahon, abanos ori stejar inchis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *