restaurant hamburgeri

Topul celor mai renumite restaurante cu burgeri din peisajul bucurestean

Nu-i de mirare faptul ca in ultimul timp burgerul a devenit unul dintre cele mai apetisante delicii autohtone, de remarcat fiind si numarul restaurantelor care impanzesc Bucurestiul la fiecare pas. Iar pentru ca nu exista persoana careia sa nu ii faca placere sa deguste un burger „a la carte”, m-am decis sa va ofer o privire de ansamblu asupra celor mai populare restaurante cu specific, acestea punand la dispozitia clientilor lor burgeri satiosi, pregatiti 100% din ingrediente naturale.

Vivo. Foarte putini sunt aceia care nu cunosc conceptul propus de cei de la „Vivo Fusion Bar”. Exceptand faptul ca preturile pe care le practica sunt dintre cele mai diversificate, respectiv 20 – 30 de Ron, cei de la Vivo apeleaza la trucuri gastronomice dificil de identificat in oferta celorlalte pub-uri listate. De remarcat sunt uleiul de trufe, pesto-ul verde sau branza halloumi usor prajita pe gratar.

Modelier. Faimosii burgeri care poarta semnatura acestui restaurant sunt recunoscuti in peisajul autohton pentru ca pun in valoare chiflele marca „Brot Manufactur”, adevarate delicii culinare contemporane. Printre carnurile din care se realizeaza compozitiile burgerilor se numara cea de pui, de vita, porc sau miel, insa nu lipsesc nici burgerii cu specific vegetarian.

Buffalo Baz. Numele acestui restaurant burgeri este inspirat din nick-name-ul concurentului de la Masterchef, respectiv Baz, acesta fiind proprietarul de drept al localului. Intreaga paleta a burgerilor comercializati poarta semnatura gastronomica a lui Baz, acesta contribuind in mod activ la promovarea celor mai nonconformiste retete. Preturile sunt cuprinse in intervalul 25, respectiv 37 de Ron si se bazeaza 100% pe ingrediente pregatite „in house”. In plus, intregul local beneficiaza de o mireasma „greceasca”.

Vacamuu. Folosind 100% carne Angus, pub-ul cu specific autohton „Vacamuu” este cel mai apreciat restaurant de hamburgeri din Bucuresti. Desi majoritatea preparatelor se bazeaza pe chifetelutele din vita, exista totusi anumite retete care propulseaza puiul drept ingredient principal. Ce sa mai vorbim, burgerul semnat „Vacamuu” reuseste sa fie un deliciu de nerefuzat pentru cei pasioanti de acest tip de mancare. In plus, vorbim despre un burger 100% natural, ceea ce inseamna ca eliminam spiritul negativ al conceptului de fast food.

Red Angus Steakhouse. Pentru final am pastrat un restaurant ilustrativ pentru zona centrala a Bucurestiului, respectiv Centrul Vechi. In cadrul restaurantului „Red Angus Steakhouse” puteti degusta fripturi suculente de vita, cu origini australiene sau uruguayene, dar si burgeri satiosi decorati cu sosuri preparate „in house”. Ramanand unul dintre restaurantele cu specific american de top din inima Bucurestiului, acesta practica preturi ceva mai piperate, pretul cel mai ridicat ajungand la aproximativ 42 de Ron.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *