Traim intr-o lume in care bunul simt nu mai este la “moda”

Traim intr-o lume in care bunul simt nu mai este ceva atat de comun. De foarte multe ori, ceea ce este bine este batjocorit si ceea ce este prost este laudat. O lume plina de oameni atat de sensibili incat au uitat ca nu ei sunt centrul universului.

Dupa cum spunea un proverb vechi: “Corecteaza un om intelept si el te va iubi. Corecteaza un nebun si el te va uri.” Este putin ironic sa asociem acest proverb cu societatea in care traim si in care trebuie sa ne dezvoltam.

Niciodata nu au existat prea multe sanse. Si de asemenea niciodata nu au existat atat de multi narcisisti centrati doar pe propria persoana, gata oricand sa te contrazica doar de dragul de a te contrazice.

Pe masura ce te ridici si evoluezi ca persoana, vei fi inteles gresit. Vei primi tot felul de nume, adeseori gresite. Dupa cum spunea Gandhi: Mai intai ei te vor ignora, apoi vor rade de tine, apoi te vor uri”.

Si numai daca vei avea puterea de a persevera, vei ajunge in etapa finala: cand te vor iubi, acele persoane care vor intelege ca doresti sa fii autentic si sa ai bun simt intr-o lume dominata de superficial.

4 gânduri despre “Traim intr-o lume in care bunul simt nu mai este la “moda”

  1. Nu mai este la moda de cand e atat de greu sa-ti atingi potentialul in viata, tinerii au prea multe variante si sunt disperati ce sa faca in viata, sa castige mai multi bani decat altii si sa-si posteze fotografii din concedii cat mai des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *