A trecut și #hmeet2

Ieri a fost #hmeet2. A fost frumos, am văzut oameni care îmi sunt tot mai dragi, pe măsură ce îi întâlnesc, am cunoscut oameni faini și am aflat niște chestii noi și interesante din prezentări.

Ce am reținut de ieri… Că a existat o asociație pentru înfrumusețarea orașului Sibiu care la un moment dat a dispărut dar a fost reînviată de Răzvan Pop, care are în cadrul ei proiecte frumoase în desfășurare și planuri mărețe pe viitor de pe urma cărora vom beneficia cu toții.

M-am hotărât asupra cadourilor pe care o să le fac de sărbători, în urma prezentării lu Brylu despre calendarulmeu.ro. Am primit de la el și niște mostre foarte frumoase ale produsului finit, să vină așadar 2011-le!

Am aflat de la Vlad Părău despre Asociația prietenii mocăniței, asociație care luptă de ani buni pentru refacerea linei de mocăniță între Sibiu și Agnita.

Omul din spatele Citadelei Sibiene a venit cu ideea unei Asociații Naționale a Bloggerilor și cu o idee de prim proiect, pe care mulți am primit-o cu mare entuziasm.

Tudor Popa a prezentat proiectul 10 mari sibieni. După prezentarea lui Tudor ne bântuie pe toți o imagine – centrului Sibiului, așa cum ar fi arătat fără existența unui mare sibian, despre care noi nu știm absolut nimic. Uite și imaginea, în post-ul lui Tudor.

Eugen Păun a vorbit despre 3 greșeli frecvente ale bloggerului începător. Sincer, nu știu care sunt acelea 3… dar am reținut manifestul lui pro wordpress și câteva plug-in-uri pe care eu încă nu le folosesc, dar pe care le voi studia în curând.

Maria Șpan a prezentat proiectul Astra Film și câteva activități desfășurate în cadrul lui. Din păcate eram stresată cu niște boxe în timpul prezentării ei și atenția mi-a cam fugit. Scuze Maria.

Probabil cea mai marcantă prezentare i-a aprținut lui Steve Smith, despre Poken… un mic gadget – drăguț ca un pokemon, vorba lui Brylu – al dracu de deștept. Prin tehnologie NFC, el se dorește a fi înlocuitorul cărții de vizită clasice. I want one!

Ah, și să nu uit, am urcat in restaurantul de la ultimul etaj al hotelului Golden Tulip… superbă vedere! Și ne-am jucat Get followers si Șarade.

A lipsit o mică intervenție din partea sufletului din spatele #hmeet2, Cosmina Șipoș. Dar și-a luat ea revanșa, atunci când a măsluit timer-ul la Șarade astfel încât să câștige echipa ei :P Da, recunosc, am fost căpitan la echipa pierzătorilor, și mă doare. Dar oricum, am fost furați! Hoții… hoții!!! Pe bune acum, departajarea la timp s-a făcut pentru că s-au ghicit toate cuvintele de pe foi… mare lucru! Am fost cu toții pricepuți.

Toți vrem #hmeet3. Să ne vedem cu bine!

PS. Așa un post cu atâtea link-uri n-am mai scris, și nici nu cred să mai scriu curând. Dar toți oamenii aștia merită citiți :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *