corp sanatos

Trioncolinat 1 – cele 9 ingrediente active care aduc beneficii organismului uman

Resveratrolul – 60 miligrame

Nu-i de mirare faptul ca acest antioxidant este deosebit de cautat, proprietatile sale rasfrangandu-se asupra multor organe. Cel mai important avantaj pe care ni-l aduce Resveratrol este reprezentat de actiunea pe care o manifesta impotriva radicalilor liberi, agenti periculosi care pot declansa mutatii in cadrul organismului. In plus, cele 60 de miligrame pe care le contine flaconul de culoare rosie al produsului Trioncolinat se dovedesc utile pentru eliminarea treptata a toxinelor, construind totodata un scut protector in jurul plamanilor.

Coacazul negru – 50 miligrame

De-a lungul timpului, specialistii au demonstrat faptul ca exista circa 50 de afectiuni asupra carora coacazul negru isi manifesta proprietatile curative. Indiferent de forma sub care ajunge in organism – fructe proaspete, stoarse ori pulbere, acest ingredient ofera un aport constant de minerale si vitamine, cele mai importante fiind „C” si „P”. In plus, coacazul negru abunda in tanin, saruri pe baza de potasiu ori mangan, ceea ce inseamna ca este util in reglarea metabolismului si in stimularea activitatii neuro – cerebrale.

Astragalus – 50 miligrame

Inca din cele mai vechi timpuri, planta „Astragalus” a oferit populatiei chineze avantajele sale terapeutice, in ultimul timp ajungand sa fie utilizata la scara larga si in mediul european. In primul rand, „Astragalus „ofera un impuls semnificativ sistemului imunitar, sprijinind refacerea celulelor tip „T” , afectate in contextul maladiilor grave. De asemenea, prin intermediul compozitiei sale bogate in flavonoide, Astragalus devine un ingredient cu importante proprietati antivirale si antibacteriene.

Shiitake – 40 miligrame

Secretul ciupercii japoneze „Shiitake” consta tocmai in compozitia sa prolifica in cupru, magneziu, antioxidanti si vitamine, ea reprezentand principalul ingredient util in lupta impotriva infectiilor puternice. De asemenea, „Shiitake” este apreciata in peisajul contemporan prin prisma fortei pe care o dovedeste asupra sistemului imunitar, ea regland totodata nivelul colesterolului in organism.

Aloe Ferox – 50 de miligrame

Desi nu se remarca printr-un retrogust tocmai placut, planta „Aloe Ferox” ofera cele mai multe avantaje organismului uman, spre deosebire de celelalte specii de aloe cunoscute si apreciate in medicina naturista. Un sprijin constant pentru persoanele care doresc sa scape de acele cateva kilograme in plus, tratamentul indelungat cu „Aloe Ferox” ofera organismului aportul necesar de fier, magneziu si calciu, regland astfel metabolismul celular.

Ganoderma Lucidum – 50 miligrame

Proprietatea fundamentala a acestui ingredient afecteaza intr-o maniera pozitiva sistemul imunitar, ferindu-l de infectii si bacterii. In plus, ciuperca „Ganoderma Lucidum” este considerata a fi de circa zece ori mai puternica decat celebrul ginseng, secretul constand deopotriva in cantitatea scazuta de apa pe care o contine, dar si in cele 200 de elemente active care o definesc, ilustrative fiind germaniul, adenozinele ori polizaharidele.

Alga Chlorella – 40 de miligrame

Motivul pentru care alga „Chlorella” a fost inclusa in distributia suplimentului  Trioncolinat este reprezentat de actiunea pe care o manifesta asupra diviziunii celulelor nervoase, pe care le stimuleaza sa se regenereze. Pornind de la aceasta premisa, „Chlorella” este folosita in tratamentul maladiilor neurologice precum Alzheimer ori Parkinson. Avantajele acestui ingredient nu se opresc aici, acesta fiind util si persoanelor care doresc sa elimine kilogramele in plus, dar si celor care intampina probleme la nivel imunitar.

Extractul de Goji – 40 de miligrame

Influentele tibetane se resimt in distributia suplimentului Trioncolinat prin intermediul extractului de Goji, fruct utilizat de-a lungul timpului in cadrul afectiunilor dermatologice ori metabolice. Cu o traditie impunatoare, extractul de Goji continua sa impresioneze prin intermediul efectelor terapeutice pe care le aduce la nivelul sistemului excretor si locomotor.

Ardeiul rosu – 30 de miligrame

Tonusul pe care il ofera consumul de ardei rosu este un beneficiu deja cunoscut in peisajul citadin, insa nu multe persoane sunt constiente de beneficiile pe care le ofera acest ingredient pacientilor care sufera de maladii grave, asa cum ar fi cancerul. In plus, leguma propriu – zisa infatiseaza in structura sa compusi esentiali pentru organism, asa cum ar vitaminele A, B6, C, respectiv acidul folic, licopenul si luteina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *