epilator

Tu ce metode de epilare folosesti?

Aparatele de tuns corporal exista pe piata de la noi intr-un numar destul de mare. Aceste aparate au o multime de avantaje, iar in cele ce urmeaza iti voi prezenta care sunt aspectele de care sa tii cont atunci cand iti vei cumpara un astfel de aparat. Multe dintre aceste aparate se pot incarca chiar la laptopul vostru. Veti constata ca ele au o autonimie destul de mare, iar constructia ergonomica va facilita manevrarea.

Exista o multime de dispozitive pentru indepartarea parului corporal, iar alegerea celui mai bun dispozitiv depinde doar de voi. Sunt foarte multe optiuni in afara de lama. Veti vedea ca optand pentru aceste produse, veti face o alegere excelenta si nu veti mai avea probleme cu pielea iritata. Va veti simti mai in siguranta folosind altfel de dispozitive.

Aparate pentru epilare corporal de calitate

Aparatele cele mai bune pentru tuns corporal ar trebui sa va ofere siguranta. Acestea trebuie sa realizeze un echilibru perfect intre eficienta, precizie si versalitate. Ele ar trebui sa fie folosite in toate zonele corpului fara frica. Multe aparate de epilare corporala nu sunt exclusive doar pentru o anumita zona. Aceste aparate vor fi destinate pentru indepartarea parului de pe fata, dar si de pe corp.

Capetele active ale acestor aparate difera mult de la producator la producator. Veti putea gasi pe piata pana la 4 sau 5 capete de diferite forme si marimi. Apeland la oricare dintre aceste capete, veti vedea ca ele vor indeplini anumite functii. Ajustarea barbii nu va mai fi o problema daca veti apela la un astfel de aparat. Alegand un epilator pentru corp, veti vedea ca de obicei acesta este echipat si cu niste trimmere de mici dimensiuni. Ele vor fi ideale pentru indepartarea parului din nas sau din urechi. De asemenea, multe epilatoare au niste capete active pentru zona inghinala.

Trebuie sa mai stiti ca un epilator bun va fi echipat si cu niste piepteni interschimbabili. Acesti piepteni pot fi de dimensiuni standard si ficsi. Ei vor putea fi ajustabili asa cum va doriti. De exemplu, multe aparate pentru epilare va ofera niste piepteni destinati lungimii parului cuprinsa intre 1 si 18 mm, iar aceasta lungime poate ajunge chiar la 24 de mm. Lamisoarele aparatului de tuns ar trebui confectionate din materiale de calitate. Otelul inoxidabil este o astfel de optiune pentru voi. Mai exista si lame placate cu zirconiu sau cu titan. Ideal ar fi ca aparatul sa aiba si o functie de autoascutire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *