TVR-urile

Se pare ca TVR a inceput sa inchida din posturi. TVR Info deja a predat bocancii, iar TVR Cultural se inchide prin septembrie.

Mare scandal si polemica in randul snobilor de tot felul. Toti ipocrizeii, cu mic cu mare, militeaza sisemneaza petitii impotriva desfiintarii minunatului post national de cultura.  Nimeni nu se gandeste ca TVR Info si Cultural traiau din abonamentele care ni se baga noua pe gat, indiferent daca ne uitam sau nu la ele.

Cu o audienta de 3-4 babe pe seara, TVR si-a permis sa-si deschida 6 posturi diferite. Vorba aia, sa para ca avem si noi televiziune publica la nivel occidental. Acum TVR a dat cu capul de pragul de sus si l-a vazut pe cel de jos.

Dupa ce au cheltuit bugetul aiurea si au platit cu mii de euro animatoare pentru emisiuni la care nu se uita nici dracu’, se pare ca au ajuns la fundul sacului. Eram sigur ca asa se va intampla. Televiziune publica, bani de la oameni, administratie proasta. The story of Romania. La un moment dat stiu ca cei de la TVR dadusera o caruta de bani pe drepturile de difuzare ale unor filme si seriale, iar acestea urmau sa expire, cu toate ca jumatate dintre ele nu fusesera difuzate niciodata. Le-au cumparat doar asa, sa fie acolo.

Acum se plang ca li se inchide postul de cultura. Initiativa pe care au avut-o acum ceva ani,cand au infiintat TVR Cultural n-a fost rea. Din pacate s-au intins mai mult decat le-a permis plapuma, iar acum acum sufera consecintele.

Nu-s impotriva culturii, Doamne fereste ! Dar mi se pare total ipocrit sa te-apuci de semnat petitii si de militat impotriva inchiderii postului respectiv, cand tu nu te-ai uitat la el 10 ore adunate in toata viata ta.

Cand un post TV nu produce bani nici macar de platit curentul, se vede treaba ca nu-si are rostul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *