baterie baie

Un element important de decor – bateria de baie

Putini dintre noi sunt aceia care acorda atentie bateriei de baie atunci cand se decid sa isi redecoreze aceasta parte din casa. Totusi, daca este sa ne uitam peste unele dintre cele mai reusite lucrari ale designerilor de interior, putem vedea cu usurinta cat de mare este ponderea pe care o aduce in imaginea generala acest accesoriu.

Bateriile de baie trebuie sa se potriveasca decorului general al incaperii, in primul rand. Imaginati-va, numai, cum ar arata o incapere decorata intr-un stil clasic, avand robineti cosmopoliti: efectul dorit s-ar pierde, iar imaginea generala ar parea aleasa de cineva care nu a avut o idee clara asupra a ce vrea.

Marimea bateriei poate fi, si ea, un detaliu important. In timp ce una inalta ar putea fi folosita intr-un decor cu tenta vintage, una care are teava scurta ar putea distrage atentia de la aceasta zona, motiv pentru care este recomandata in cazul chiuvetelor cu un design deosebit.

Rareori se tine cont de faptul ca si materialul din care este facuta bateria de baie conteaza. De exemplu, in cazul materialelor chromate, fara o ingrijire atenta, pot ramane urme inestetice de apa, care sa elimine efectul scontat. In schimb, daca nu sunteti genul de persoana care doreste sa stearga robinetii zilnic, puteti alege o baterie din material mat, daca decorul incaperii va permite acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *