Primavara

Un festin de primavara

V-am zis la inceputuri, pe cand site-ul asta abia facea ochi, ca aici nu o sa gasiti doar poftele mele de femeie nebuna, sfaturi bizare pentru unii, de capatai pentru mine si de neincercat complet pentru altii. Aici gasiti si ideile altor oameni pe care eu ii cunosc, de multe ori indragesc si chiar intr-atat de tare, incat am ajuns in vreo imprejurare sa stam la aceeasi masa. Ne leaga, bineinteles interese culinare comune.

Astazi vreau sa va invit in lumea unui astfel de personaj, pe care de altfel vi l-am mentionat de atatea ori pe aici incat o sa credeti ca e ca un ingredient de nelipsit. Si cumva chiar e.

Ea mi-a inspirat o salata pe care am incercat-o atunci la vremea ei si m-am declarat satisfacuta. Contine urmatoarele: andive, capere, avocado, nuci, mar, ceapa verde, rosii cherry si din cate am inteles eu, eroul intamplarii este ardeiul iute. Dar despre felul in care s-au imprietenit ele, va las sa vedeti direct in bucataria ei, pentru ca stilul e unic, va asigur.

V-o recomand cu drag. Mai ales Roxanei, stie ea care Roxana, care mi-a marturisit zilele trecute ca adora adivele, dar nu prea stie ce sa faca cu ele.Doamnelor si domnilor, Ta-Daaaaaaaaaaaaaa: salata fara nume, dar cu o multime de fetze inventata de bucatareasa din Sana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *