Unde este fum, exista foc

Unde este fum, exista foc

In cazul in care exista fum, exista foc.

Ce inseamna asta?

Aceasta afirmatie se aplica afacerilor si relatiilor.

Aceasta vine din gandirea ca atunci cand ceva pare gresit, este gresit. De exemplu, daca un buton nu pare sa functioneze pe site-ul dvs., atunci exista o sansa buna sa nu functioneze si pentru alte persoane si trebuie sa remediati acest lucru imediat.

Cand vine vorba de relatii, doriti sa gasiti „fumul” cat mai curand posibil si sa determinati daca este usor de gestionat sau nu. Daca cineva pe care il intalniti prezinta semne subtile de a fi ciudat sau nebun in prima zi in care l-ati intalnit, exista o mare sansa ca vor prezenta mai multe semne pe termen lung.

Vrei sa cauti oameni care nu au semne de „fum”. Sau, daca au semne, trebuie sa evaluezi daca merita pentru tine. Toata lumea are propriile valori si, daca nu va deranjeaza slabiciunile sau greselile lor, atunci este complet bine si puteti fi inca un meci bun.

Este bine sa analizati tot timpul lucruruile sau persoanele care nu va inspira incredere sau singuranta. In acest mod, puteti sa stiti la ce sa va asteptati si nu o sa fiti luat prin surprindere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *