Viata este despre munca

Viata este despre munca

Oamenii trebuie sa aiba mentori sau sa fie ucenici. Asa se invata. Daca doriti sa invatati sa construiti o casa, mergeti la un antreprenor care a facut case de 40 de ani. Daca doriti sa invatati cum sa traiti viata, gasiti pe cineva care a trait viata asa cum doriti sa o traiti si sa urmati reteta lor.

Exista un drept pe care fiecare ar trebui sa il primeasca la nastere, pe care ar trebui sa-l avem toti pana la varsta de 18 ani: fiecare parinte spune ca „ne iubeste”.

Dragostea este un cuvant foarte intins in lumea moderna, ceea ce inseamna ca am emotii pentru tine, dar stim ca emotiile sunt nestatornice. Ai dat vreodata de cineva care a spus ca te iubeste si apoi saptamana viitoare se despart de tine? Ei nu te iubesc cu adevarat. Dragostea este un verb, nu un sentiment. Dragostea este actiune.

Asa ca avem acest gen de educatie parinteasca in care parintii nostri cred ca daca sunt parintii vostri neaparat e si iubire. Nu. Esti mai mult ca un tutore parinte. Nu m-ai echipat cu nimic util in lumea asta.

Am incercat sa-mi sparg toata viata si sunt inca blocata in ea, asa ca nu e asa de usor. Nu propovaduiesc impotriva nimanui pe care-mi exprim frustrarile in acest joc urat de viata. Nu trebuia sa fie urat. Nu trebuia sa fie asa. Mai intai de toate, invatati- va  parintii o alta definitie a iubirii.

Dragostea iti trimite copiii in lume cu abilitatile majore de viata fundamentala stapanite si practicate timp de 10 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *