Viata sisifa a omenirii

Viata sisifa a omenirii

Cu cat inaintez in varsta, cu atat mai mult ma ingrijoreaza oamneii, inclusiv eu. Sunt ca si cum, este real sau este o gluma?

Stii cum e grecii si romanii credeau in aceleasi zeitato care stateau deasupra noastra ca Zeus sau Thor. Au avut-o pe  Freyja care este ca zeita iubirii, l-au avut pe Odin..i.

Ei bine, cateodata simt ca sunt niste zei care stau acolo sus si rad de noi. Ei trag sforile „Oh, ceasul repeta ciclul, Bob este un alcoolic pe care o sa il casatorim cu o femeie disfunctionala. Este disfunctional si oamenii disfunctionali se atrag, de obicei, unul pe celalalt, se va casatori cu el, vor avea copii”. Si ei o vor vedea ca pe o gluma.

Ei urmaresc doar cum se repeta ciclul de durere, cum ar fi „Vedeti aceasta persoana care s-a nascut saraca, va naste copiii ca ei care nu vor invata nimic despre bani si copiii lor vor fi saraci” si doar rade de noi. Vreau sa spun ca stiu ca probabil lucrurile nu stau asa, dar pot sa imi dai seama cum s-au gandit grecii la asta.

Poate ca asa trebuie sa fie jocul in zilele noastre. Poate ca exista un fel de conspiratie. Nu sunt un mare teoretician al conspiratiei. Nu cred ca este o conspiratie deschisa, dar stiu ca oamenii bogati nu dau nimic. Crezi ca le pasa de oamenii din ghetou? Nu. Le pasa de ei insisi si copiii lor.

Suntem fantome plutitoare condamnate la repetitie.

Dar poate ca exista o solutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *