cadouri de craciun

Voi ce daruri oferiti in preajma Craciunului?

De craciun, fiecare se gandeste la ce cadouri sa aleaga pentru ca nu cumva sa o dea in bara. Astfel parintii se gandesc pentru copii, copiii pentru parinti, sotii pentru sotii si viceversa, cadouri pentru rude, cadouri pentru prietenii de familie.

Cadouri, cadouri, cadouri! Nu-ti mai ajunge timpul doar sa cumperi cadouri. De aceea, m-am gandit sa te ajut cu mici sfaturi.

Pentru copilasi, cumpara hainute in primul rand. Daca sunt trecuti de varsta de 2 ani, ai face bine sa incepi sa le cumperi jucarii. Daca au trecut de 8, n-ar strica o carte de povesti. Daca trec si de 14, te asigur ca nu o vei da in bara  cu un gadget la moda. Cam asta pentru copii.

Pentru sotul dumneavoastra, ati putea incerca anul acesta ceva bijuterii. N-ar strica un ceeas de firma sau o bratara din aur frumos impachetate. Pentru sotia dumneavoastra, lucrurile se complica. In primul rand, trebuie sa stiti ce fel de bijuterii prefera. Api, trebuie sa stiti ca nu ajunge doar atat. Imaginatia ar trebui sa va ajute in acest caz. Aici chiar nu ma pot baga sa dau sfaturi.

Totusi, daca ai de facut cadouri pentru bunici, rude sau prieteni de familie, iarna asta e la moda ceva foarte interesant. Este vorba despre cosuri cadou, cosuri ce fac valuri printre cumparatori inainte de craciun. Foarte atractive le fac in primul rand pretul foarte avantajos. Urmeaza bineinteles toate bunatatile si chestiile interesante aflate in cos si bineinteles, felul in care aceste cosuri cunt impachetate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *