Volkswagen Golf VII

Volkswagen Golf VII

Aceasta masina a avut parte de un success real mai ales de la generatia a patra pana in present. Cu toate ca forma masinii ramane in mare aceeasi, VW Golf 7 preia multe elemente de estetica de la VW Passat dar si multe dotari tehnice, lucru ce ajuta la mentinerea in topuri pentru vanzari.

Noul VW Golf este mai mare fata de precedentul. Este mai lung cu 56 mm, ampatamentul creste cu 59 mm, latimea creste cu 1,3 cm, iar masina a fost coborata cu 28 mm. De asemenea creste si volumul portbagajului cu 30 de litri, acum avand 380 de litri.

La interior a primit un ecran digital care are 5 inci standard dar poate creste la 5,8 sau 8 inci, depinzand de optiune. Acest ecran este cu touchscreen dar poate reactiona si atunci cand utilizatorul are degetul la 1 cm de ecran. Ecranul este introdus in consola central ce mai integreaza comenzile pentru climatizare.
Noul VW Golf 7 detine foarte multe tehnologii de siguranta.

Printre aceste tehnolgii se numara un sistem PreCrash care inchide automat geamurile si pretensioneaza centurile de siguranta, Multicollision Brake, un sistem de franare cu decelerare de pana la 0,6 g pentru a permite soferului sa continue manevrarea masinii si City Emergency Brake, un sistem ce poate opri masina la viteze de sub 30 km/h in cazul unui accident iminent.

A saptea generatie VW Golf vine echipata cu doua propulsoare pe benzina, turbo, cu injective directa ce au puteri de 85 CP si respective 140 CP. Propulsorul de 1,4 litri si 140 CP are un consum mediu de 4.8 l/100km. Propulsoarele pe motorina sunt de asemenea turbo si au 105 CP si respective 150 CP. Propulsorul de 105 CP are un consum mediu de 3,8 l/100 km, iar cel de 150 CP are un consum de doar 4,1 l/ 100 km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *