restaurant nunta bucuresti

Vreti sa alegeti un restaurant deosebit pentru nunta? Noi va oferim cinci sfaturi esentiale

  1. Timpul – Da, alegerea receptiei trebuie sa inceapa cam cu un an inaintea marelui eveniment, majoritatea cuplurilor de indragostiti intampinand probleme daca mizeaza pe o programare cu mai putin de sase luni inaintea nuntii. Motivul? Calendarul nuntilor este unul problematic si deosebit de aglomerat, iar din aceasta cauza multi parteneri risca sa primeasca un raspuns negativ din partea restaurantului lor preferat.
  2. Dimensiunea localului – Desi tentatiile constructiilor cu un design avangardist sunt foarte mari, salile amenajate in forma de E, T sau L imprimand mirilor senzatia de originalitate si de intimitate, totusi trebuie sa va ganditi la confortul invitatilor si la notiunea de „grup”. Desi multi dintre ei nu se cunosc, totusi nu este recomandat sa subliniati tot mai mult grupurile restranse deja la un anumit numar de invitati, ci sa aduceti mesele ceva mai apropiate unele de celelalte. In concluzie, o sala cu o forma dreptunghiulara sau patrata, asadar amenajarea pur clasica, se va dovedi o alegere mult mai inspirata la fata locului, chiar daca nu prezinta acelasi amalgam vizual de separeuri, pereti sau coloane centrale. Ringul nu va fi astfel limitat, iar invitatii se vor putea simti in largul lor.
  3. Cromatica restaurantului de nunta – Foarte important este echilibrul cromatic ce se stabileste intre nuanta mochetei, cea a scaunelor si cea a draperiilor voluminoase. Intr-un restaurant de nunta Bucuresti amalgamul coloristic trebuie sa fie unul predominant deschis, decoratiunile statice trebuie sa fie cat mai minimaliste iar luminozitatea cat mai bine definita, asta pentru a nu va confrunta cu o calitate scazuta a cadrelor imortalizate sau a inregistrarilor. Din perspectiva acusticii, peretii trebuie sa fie amenajati si izolati fonic corespunzator, iar geamurile trebuie sa fie protejate cu draperii ample.
  4. Aspectele organizatorice, precum parcarea, aerul conditionat si existenta unei terase. Toate acestea se vor dovedi esentiale la momentul petrecerii, mai ales in momentul in care invitatii se vor confrunta cu problema ventilatiei scazute, cu un registru termic ce nu le ofera confortul asteptat sau cu dorinta de a iesi in aer liber pret de cateva secunde. Ventilatia este importanta atat din perspectiva caldurii ce poate atinge in timpul sezonului estival un prag ridicat, cat si din punctul de vedere al fumului de tigara – insuportabil pentru anumiti nuntasi.
  5. Meniul – Un aspect pe care l-am lasat la finele discutiei tocmai pentru ca aici nu exista o reteta principala care va poate reprezenta cheia spre multumirea invitatilor. Din contra, dumneavoastra nu puteti face altceva decat sa alegeti un meniu cat mai diversificat, imbelsugat cu o sumedenie de preparate incantatoare, provenite atat din registrul bucatariei internationale cat si din paleta gastronomica autohtona. Mizati pe deserturi spectaculoase, pe bauturi de calitate si rasfatati-va invitatii cu cele mai bune mancaruri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *