Weekend, ploaie si alte ineptii

De vreo luna de zile de cand cu canicula asta, ma tot gandesc ca “weekendul viitor ma duc si eu la o balta”. Sa ma scald. Vorba aia, mai economisesti, ca la contor se invarte si marci banul. Iei cu tine un sapun si ai baie-n toata regula.

No… uite ca nu mi-am facut timp pana weekendul asta. Si cand sa ma duc si eu la strand: pac, a tras o ploaie. Defapt, lasa sa ploua ca si-asa s-or scumpi toate de la toamna avand in vedere seceta si benzina care se scumpeste pe masura ce se-adanceste putul de petrol.

Am cam rarit-o cu postarile in ultimele zile ca am fost ocupat cu drumurile si cu bunica-mea care a ajuns la spital. Am ramas dator  si cu 2 lepse lansate de Probiu, dar ma revansez zilele urmatoare.

Avand in vedere ca-i duminica si ca-i vreme bacoviana, de betie, am zis ca azi nu va mai zgarii pe creier cu ineptiile pe care le debitez zilnic, asa ca va mai dau un joculet cu care sa va pierdeti timpul. Stiu eu ca nu faceti nimic si consumati curentul numai cu dat refresh-uri, asa ca mai bine zburati cu maimutica:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *