Zombie Driver

Cateva ore mi-a luat sa termin jocul, dar am fost impresionat de acesta. Jucatorul este nevoit sa faca diferite misiuni intr-un oras infestat de zombie. Cum altfel ar fi mai distractiv decat cu o masina pe post de arma? Evident, poti adauga arme pe aceasta, dar in principal vei calca pe zombie.

Ai de parcurs 17 misiuni in care obiectivul este sa salvezi persoane din diferite colturi ale orasului. Ai si obiective secundare, precum “curatarea” unui loc sau uciderea unui numar de monstri. Pentru a ucide, ai la alegere 7 masini (un taxi, o masina sport, o limuzina, un autobuz, o ambulanta, o masina de politie si un vehicul de armata) carora le poti upgrada viteza, armura si capabilitatea de a “calca pe cadavre.” Ai si arme la dispozitie, dar nu pot purta decat una singura pe masina la un moment dat.

Sfarsitul m-a dezamagit, dar era previzibil daca stateam mai mult sa ma gandesc: in timul celei de-a 16a misiuni cei pe care ii luam cu masina spuneau ca arat ciudat. In a 17a misiune am descoperit ca m-am transformat, la randul meu, intr-un zombie. Chiar si cu asta, e un joc ce merita jucat.

Un gând despre “Zombie Driver

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *